Strafrecht

Bent u aangehouden door de politie? Heeft U een dagvaarding ontvangen of een oproep bij de Officier van Justitie, politierechter of meervoudige strafkamer te verschijnen? Dan is dat het juiste moment om met ons contact op te nemen. U wordt namelijk verdacht van een strafbaar feit en het is belangrijk dat u deskundige bijstand krijgt. Mr. Barbera Beekman, mr. Eline Sjardin en mr. Robert Jan Bouwmeester zijn gespecialiseerd in het strafrecht en kunnen u vakkundig begeleiden.

Een van onze advocaten zal u bijstaan in de hele procedure van aanhouding, via de voorgeleiding aan de rechter-commissaris tot en met een procedure bij de officier van justitie, de politierechter of de meervoudige kamer van de rechtbank voor strafzaken.

Wij hebben ervaring op het gebied van geweldsdelicten, zoals mishandeling en huiselijk geweld, zedendelicten, diefstal en verduistering, verkeersdelicten en drugsgerelateerde delicten. Een persoonlijke benadering van iedere cliënt staat bij ons voorop. In het strafrecht wordt een belangrijk onderscheid gemaakt tussen volwassenen en minderjarigen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het volwassenenstrafrecht als in het jeugdstrafrecht.

Als uw advocaat treedt op

BARBERA BEEKMAN

ROBERT JAN BOUWMEESTER

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak