Midden in de maatschappij

KOM Advocaten en Mediators staat midden in de maatschappij. Hiermee bedoelen we dat we niet alleen in ons zakelijk ondernemen onze klanten, collega’s en leveranciers centraal stellen. Ook buiten ons zakelijke netwerk willen we mensen in hun ontwikkeling stimuleren. Hierbij moeten we wel realistisch zijn binnen de beschikbare middelen. We houden het bewust dichtbij huis, bij voorkeur in onze eigen regio.

We zijn geen groot kantoor. Misschien wel daarom voelen we ons bijzonder maatschappelijke betrokken en dragen we ons steentje bij daar waar we kunnen, ook als het gaat om sport, cultuur, maatschappelijk werk, milieu en welzijn.

KOM steunt en sponsort verschillende lokale en regionale verenigingen, zoals de hockeyclub in Noordwijk (NHC) en de tennisclub Noordwijk en de Gevers in Noordwijk.
Ook zijn we betrokken bij  maatschappelijke initiatieven. KOM heeft een reis en het verblijf van een aantal gemotiveerde VEVA studenten naar Gambia gesponsord. Zij hebben in Gambia belangeloos een school en allerlei meubels opgeknapt via futureforyoungpeople. Zie op Facebook Futureforyoungpeople/VEVA.

Ook op cultureel vlak ondersteunen wij enkele initiatieven in Noordwijk.

Recente berichten

Categorieën

Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren

KOM Advocaten en Mediators heeft een gratis inloopspreekuur in Noordwijk voor ondernemers en particulieren.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak