Kosten en tarieven

KOM Advocaten en Mediators hanteert een gevarieerd uurtarief. Het uurtarief varieert van € 175,- tot 295,- exclusief 21% BTW. Het tarief wordt per zaak bepaald aan de hand van de inhoud van de zaak en uw persoonlijke omstandigheden.

Naast ons tarief brengen wij u verschotten in rekening. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten van een deurwaarder en het griffierecht dat de Rechtbank in rekening brengt. Andere kosten brengen wij u niet rekening. Wij rekenen geen kantoorkosten.

Voor ondernemingen die met regelmaat gebruik maken van onze juridische diensten, is het voordelig een abonnement af te sluiten. Wij bieden drie type abonnementen. Deze kunt u afnemen per periode van 3 maanden.

AbonnementUren per maandPrijs per maandPrijs per pakketPakketkorting
A0-2EUR 360EUR 1.080EUR 270
B2-5EUR 850EUR 2.550EUR 825
C5-8EUR 1.300EUR 3.900EUR 1.500

Wij behandelen ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand stelt de eigen bijdrage vast. Om te beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt verwijzen wij u graag naar de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org en naar www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand

Bij verwijzing via het Juridisch loket ontvangt u een korting op de eigen bijdrage. Lees hier meer over op: www.juridischloket.nl

Recente berichten

Categorieën

Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren

KOM Advocaten en Mediators heeft een gratis inloopspreekuur in Noordwijk voor ondernemers en particulieren.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak