Nu regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Mr. R.J. Bouwmeester en zijn hier zeer tevreden over. Hij is een advocaat die aan de hand van je huidige situatie meedenkt en zo helpt om tot een oplossing te komen van het probleem. Tot op heden altijd tevreden met de uitkomst van de zaken die hij voor ons heeft waargenomen in de afgelopen 4 jaar.

The Boxx Noordwijk

Beste Robert Jan Bouwmeester, Ik vond het heel fijn dat ik diezelfde middag nog met mijn probleem bij u terecht kon. Ben toen direct op mijn gemak gesteld door uw professionele handelen. Ben zeer tevreden! 

Met vriendelijke groet, Conny

Reinja Ottens is Empathisch, Eerlijk, Vakbekwaam, Doelgericht, Communicatief en fijn om in lastige tijden mee samen te werken!! 

Met vriendelijke groet, Arjan

Bij deze wil ik graag mijn ervaringen met KOM advocaten delen en in het bijzonder met mr Barbera Beekman. Ik had de naam van KOM advocaten doorgekregen van een familielid die door een scheiding ging met een persoon uit het buitenland. Ik heb Barbera Beekman ontmoet aan het einde van 2007, ook i.v.m. een scheiding, en ik voelde al meteen een gemeende professionele interesse die later goed van pas bleek te komen. Een man die na een scheiding het kind krijgt toegewezen als hoofdverblijfplaats is vrij ongewoon. Samen met behulp van Barbera Beekman hebben we al inmiddels drie rechtszaken achter de rug i.v.m. deze scheiding en alle drie met een goed resultaat afgesloten.

Barbera Beekman heeft mij ook juridisch bijgestaan tijdens twee hoorzittingen en twee civiele zaken tegen het Ministerie v Binnenlandse Zaken ivm een VGB. Nimmer heb ik als client een enig moment het idee of gevoel gehad, dat ze, door de wederpartij of rechter, in de hoek gezet werd of haar zaak niet goed had voorbereid of de scherpte miste die je nodig hebt tijdens dit soort zaken.

Ik vind het ook fijn dat Barbera Beekman je telefonisch altijd aandachtig te woord staat en goede nazorg geeft over de zaken. Barbera Beekman is een zeer professionele advocate en familierecht beheerst ze uitstekend. Voor mij en mijn kind heeft ze het onderste uit de kan gekregen. Ik ben haar dan ook heel dankbaar.

Albert

Mijn ervaring met KOM Advocaten en Mediators was zeer positief. Ik kreeg gelijk een goed gevoel van hoe ik geholpen werd, en het idee dat echt het uiterste uit mijn (ontslag)zaak is gehaald. Dus ik kan niet anders dan dit kantoor aanbevelen aan iedereen die een advocaat nodig zou hebben.

John van der Niet

Mr. Reinja Ottens is een vrouw met zeer veel ervaring in de advocatuur.
Haar expertise, ervaring en kennis van zaken brengt haar enorm veel in de rechtsbank.
Het contact over de gang van zaken wordt perfect door haar nagestreefd.

Met vriendelijke groet, Robin

Woaw wat een mooie brief. Moet toegeven dat je goed in je werk bent. Ik zal de stukken vandaag langs brengen. Dank u wel.

Groetjes Claudia

Geachte heer Bouwmeester,
Om u naam te gebruiken in de goede zin van het woord: we vinden het meesterlijk van u, dat u het zo afgehandeld heeft. Hartelijk dank voor uw inzet.

Goede zaken en vriendelijke groet, de heer en mevrouw van Kampen

Recente berichten

Categorieën

Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren

KOM Advocaten en Mediators heeft een gratis inloopspreekuur in Noordwijk voor ondernemers en particulieren.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak