Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren

KOM Advocaten en Mediators heeft een gratis inloopspreekuur in Noordwijk voor ondernemers en particulieren. Het inloopspreekuur vindt in het algemeen om de week plaats. Particulieren en ondernemers zijn welkom om kosteloos hun juridisch probleem voor te leggen.

Wij zijn uniek met een avondspreekuur. Dit vindt dus plaats buiten normale kantoortijden. U hoeft daardoor overdag geen vrij te nemen. Het spreekuur wordt gehouden op een dinsdag van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Bekijk onze spreekuur-kalender voor de exacte data en meld u aan.

Iedereen kan terecht op dit spreekuur. Bent u een particulier die een probleem heeft met de buurman of de gemeente? Of een ondernemer die problemen heeft met de fiscus en overweegt een procedure te starten? U kunt vrijblijvend terecht op ons spreekuur. U dient zich wel vooraf aan te melden door contact op te nemen met onze secretaresse door te bellen naar 071-3615878 of een mail te sturen naar info@kom-advocaten.nl.

“In onze praktijk lopen wij tegen allerlei juridische geschillen aan. En die lossen wij dan op in overleg met de cliënt en vaak door middel van overleg met de wederpartij. Als het niet anders kan starten wij een procedure bij de rechtbank en leggen dan het probleem voor aan de rechter”, zo vertelt Barbera Beekman.

“Veel juridische geschillen beginnen met slechte communicatie tussen partijen” , valt Reinja Ottens, bij. “En nu wil het geval dat wij als mediator gespecialiseerd zijn om die communicatie in goede banen te leiden en zo het juridische geschil in der minne te schikken, vaak zelfs zonder naar de rechtbank te gaan”.

KOM Advocaten en Mediators is gespecialiseerd in familierecht, mediation, erfrecht, arbeidsrecht, strafrecht, belastingrecht en bestuursrecht. Daarnaast voert KOM ook een algemene praktijk. Er zijn drie advocaten werkzaam zodat er voor bijna ieder probleem een advocaat beschikbaar is.

Sinds 2011 kunnen particulieren en ondernemers ook terecht bij KOM als er problemen zijn op het gebied van het arbeidsrecht, met de Belastingdienst/UWV of gemeenten. In 2011 is Robert Jan Bouwmeester toegetreden tot het kantoor en hij is gespecialiseerd op deze rechtsgebieden.

KOM denkt met een gratis spreekuur te kunnen voorzien in een behoefte. Veel mensen willen graag eerst alleen even verkennen welke kansen hun zaak maakt. Wij realiseren ons dat een advocaat duur kan zijn en dat de drempel om naar een advocaat te stappen hoog is. Door op deze manier mensen de kans te geven hun probleem aan ons voor te leggen, kunnen wij ze gratis adviseren over de haalbaarheid van hun probleem en over eventuele vervolgstappen.

Iedereen is welkom. Het is de bedoeling dat u zich van te voren aanmeldt, zodat u zeker bent dat u een advocaat kunt spreken. Aanmelden kan door het sturen van een email naar info@kom-advocaten.nl of bellen met (071) 361 58 78. Wij verzoeken iedere bezoeker van het inloopspreekuur een registratieformulier met al hun gegevens in te vullen.

Recente berichten

Categorieën

Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren

KOM Advocaten en Mediators heeft een gratis inloopspreekuur in Noordwijk voor ondernemers en particulieren.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak