ONZE ADVOCATEN

REINJA OTTENS

ADVOCAAT EN MEDIATOR

Reinja Ottens studeerde in 1987 civielrechtelijk af aan de universiteit van Leiden. Haar carrière begon bij de Nationale Investeringsbank, nu NIBC, in Den Haag. In 1994 is zij beëdigd als advocaat en vanaf 2001 maakt zij deel uit van KOM Advocaten en Mediators. Zij is behalve advocaat ook MfN-registermediator met een specialisatie in het familierecht.

BARBERA BEEKMAN

ADVOCAAT EN MEDIATOR

Barbera Beekman studeerde in maart 2005 zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk af.  Zij heeft de specialisatieopleiding familierecht (vFAS) cum laude afgerond en is zich ook gaan specialiseren in mediation.  Zij maakt sinds 2006 deel uit van KOM Advocaten en Mediators. Deze sportieve advocate heeft een gezonde competitieve instelling, óók in de rechtbank.

ROBERT JAN BOUWMEESTER

ADVOCAAT

Robert Jan Bouwmeester is geboren en getogen in Noordwijk. Hij specialiseerde zich bij de Belastingdienst in formeel belastingrecht en werd daarnaast actuarieel deskundige. Hij studeerde daarna strafrecht en civiel recht en is recent begonnen met de studie arbeidsrecht. Hij is een veelzijdig en allround advocaat.

BIANCA VAN DEN OEVER

ADVOCAAT

Bianca van den Oever  is geboren en getogen in de Duin- en Bollenstreek. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden afgerond met een master ondernemingsrecht. Tijdens en direct na haar studie heeft zij ervaring opgedaan bij een incassobureau.

Na werkervaring te hebben opgedaan bij  een trustkantoor is zij in 2017 overgestapt naar een advocatenkantoor in Den Haag. Vanaf 1 mei 2019 maakt zij deel uit van ons team.

JEANNETTE KOK

ADVISEUR | FOUNDING MOTHER

Jeannette Kok was vanaf 1972 mede-eigenaar van een assurantie- en makelaarskantoor in Noordwijk. In 1990 is ze advocaat geworden en 6  jaar later richtte ze ons kantoor op. Zij is sinds kort geen advocaat meer, maar blijft wel een gewaardeerd adviseur van ons kantoor.

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak