Jeannette Kok

Jeannette Kok heeft aanvankelijk gewerkt in de assurantiën en daarvoor destijds de benodigde diploma’s gehaald.  Vanwege haar interesse in het recht is zij op latere leeftijd begonnen aan de  juridische faculteit in Leiden. In 1989 is zij afgestudeerd in de civiel rechtelijke richting.

Van 1990 tot eind 1996 was zij werkzaam als advocaat bij Wille & Donker in Alphen aan den Rijn.  Vanaf het begin aldaar heeft zij zich gespecialiseerd in het insolventierecht, maar aan de andere zijde ook in het familierecht en mediation. Beide rechtsgebieden  hebben veel te maken met het dagelijkse leven waarbij zij zeer betrokken was en nog steeds is.

Op 1 november 1996 heeft zij het kantoor in Noordwijk opgericht, thans KOM Advocaten en Mediators.  Haar doelstelling was  in Noordwijk een laagdrempelig kantoor te vestigen waar  ook aandacht is voor adviezen op juridisch terrein en met name voor mediation, wat in 1996 (nog) niet vanzelfsprekend was.

Vanaf 1990 tot het ogenblik dat zij  haar werkzaamheden bij  KOM  beëindigde is zij door de rechtbank als curator in vele faillissementen benoemd. Daarnaast heeft zij zich verder  gespecialiseerd  in mediation en de opleiding tot  gecertificeerd forensisch mediator afgerond.

Op 1 januari 2017 is zij uit de maatschap getreden, maar zij blijft als adviseur van KOM advocaten en mediators zeer betrokken.

Huidige werkzaamheden:
* Bestuurslid Stichting Toeristische Ontwikkeling Noordwijk (TON)
* Vertrouwenscontactpersoon Golfclub Liemeer

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak