Altijd al geïnteresseerd geweest in de advocatuur en afgestudeerd met civiel effect en wil je kantoorhouden in misschien wel de mooiste bloemenbadplaats van Nederland, reageer dan op deze vacature:

advocaat of (gevorderd) advocaat-stagiaire

KOM ADVOCATEN en MEDIATORS is een kleinschalig nichekantoor gevestigd in Noordwijk.

Onze specialisaties zijn het personen en familierecht en erfrecht, het arbeidsrecht en het strafrecht. Voor een van deze rechtsgebieden, of misschien wel een combinatie daarvan, zoeken wij uitbreiding voor ons kantoor.

Als high-end gespecialiseerd kantoor zijn wij op zoek naar een beginnende advocaat of een advocaat die het interessant vindt om haar/zijn praktijk in te brengen in een bestaande maatschap en zo te genieten van de voordelen van schaalvergroting.

Zowel aan een beginnende advocaat, als een al wat verder gevorderde advocaat bieden wij een bestaande kantoororganisatie met een grote variatie aan cliënten. Deze cliënten komen werkelijk overal vandaan; niet zelden uit het buitenland.

Een beginnende advocaat bieden wij de mogelijkheid om de beroepsopleiding van de advocatuur te volgen. Na de rechtenstudie wordt deze opleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze opleiding start in maart 2021. Meer informatie over deze opleiding is te vinden via https://www.advocatenorde.nl/opleiding/beroepsopleiding-advocaten.

Verschillende vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Advocaten die al in het bezit zijn van een stageverklaring, bieden wij de mogelijkheid om als ondernemer binnen ons kantoor werkzaam te zijn.

Stuur een sollicitatie uiterlijk 15 februari 2021 door een mail te sturen naar info@kom-advocaten.nl. Voeg in ieder geval bij de sollicitatie:

– CV;

– Motivatiebrief;

– Masterdiploma en cijferlijst;

– Stagebeoordelingen (indien beschikbaar);

– kopie masterscriptie (bij advocaat-stagiaire);