Corona maatregelen

Op dit moment zijn dit de maatregelen op ons kantoor in verband met het Coronavirus.

Zolang als mogelijk blijft ons kantoor open op de gebruikelijke tijden. Wel zullen onze advocaten en medewerkers de nodige afstand, 1,5 meter,  in acht nemen. Indien u de door de RIVM genoemde klachten hebt, verzoeken wij u niet op ons kantoor te komen. In dat geval verzoeken wij u telefonisch of per mail contact op te nemen.

Wij zullen zo mogelijk telefonisch of per mail met u communiceren. In verband met een aantal thuiswerkers kan de beantwoording van uw mails of  de beantwoording van uw terugbelverzoek iets langer duren dan u gewend bent.

In zaken waarbij een afspraak op ons kantoor noodzakelijk is, zal deze afspraak plaatsvinden in de grote spreekkamer beneden, zodat de benodigde afstand tussen de aanwezigen in acht genomen kan worden. Mocht u gezondheidsklachten hebben, laat dit van te voren weten, zodat wij  de afspraak kunnen uitstellen totdat de klachten weg zijn.

Op het moment dat de richtlijnen van de overheid wijzigen zullen ook wij ons beleid aanpassen.

Zoals u wellicht in de pers hebt vernomen, worden door de rechtbanken in Nederland alle niet spoedeisende zittingen, die gepland zijn in de periode tot en met 6 april 2020, uitgesteld. Het is nog niet duidelijk hoe en wanneer deze zaken verder worden afgehandeld. Zaken die schriftelijk door de rechtbank afgedaan moeten worden, worden wel zoveel mogelijk op de normale wijze afgewikkeld.