Arbeidsrecht

KOM Advocaten en Mediators is gespecialiseerd in advisering, voorkoming en oplossing van problemen die te maken hebben met arbeidsrecht. Wij treden daarbij op voor zowel werkgevers als werknemers. 
Natuurlijk kent elke rol zijn eigen belang en zijn wij als geen ander in staat dat belang te bewaken.

Wilt u bijvoorbeeld een werknemer aannemen en heeft u een arbeidsovereenkomst nodig dan stellen wij die graag voor u op. Het maakt daarbij niet uit of het een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd is. Uiteraard houden wij in de gaten of het zoveelste contract voor bepaalde tijd niet automatisch een contract voor onbepaalde tijd is geworden.

Maar ook als u als werkgever groter groeit en wilt reorganiseren kunt u bij ons terecht. Dit kan ook betekenen dat werknemers doorschuiven naar een andere vennootschap of, als het even wat minder gaat, misschien moeten afvloeien.

Maar ook als u de werknemer bent die een beëindigingsvoorstel voorgelegd heeft gekregen, of als u ontslagen bent op staande voet, kunnen wij u goed helpen.

U kunt ons vragen het beëindigingsvoorstel te beoordelen. Maar misschien is er nog helemaal geen voorstel en moeten wij dit voor u uit onderhandelen. In dat geval staat vast dat wij voor u het beste resultaat zullen bereiken. En over het algemeen lukt het om dit voor u gratis te doen omdat de werkgever meestal bijna alle kosten van de advocaat voor zijn rekening neemt.

Als uw advocaat treedt op

ROBERT JAN BOUWMEESTER

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak